Afișez toate cele 5 rezultate

Diamex Spray Splendid Tahiti Dog

70,00 leibuc
Diamex Spray Splendid Tahiti Dog 400 ml cu parfum de monoi pentru caini si pisici. Pulverizați pe blană evitând contactul

Diamex Spray Brillance Hair Care Stralucire

75,00 lei
Spray Brillance Hair Care Stralucire – Laboratoire Diamex se usucă rapid datorită pulverizării sale ultra-subțiri. Oferă strălucire blănii fără a o unge. Ultima retusare inainte de show, pentru toate tipurile de păr. Pulverizați la aproximativ 30 cm de păr.

Diamex Spray Gel Hair Care Fixativ

75,00 lei
Spray Gel Hair Care Fixativ – Laboratoire Diamex pentru o fixare naturală a părului. Potrivit pentru modelarea oricărui tip de păr și oferă suport de lungă durată. Textura sa nelipicioasa este usor de folosit, se usuca rapid si se indeparteaza usor prin periere fara a usca parul. Pulverizati la aproximativ 30 cm de blana. Utilizați presiuni scurte fără pulverizare prelungită. Nu pulverizați spre ochi.

Diamex Spray Splendid Hair Care Stralucire

Prețul inițial a fost: 80,00 lei.Prețul curent este: 75,00 lei.
Spray Splendid Hair Care Stralucire – Laboratoire Diamex hrănește, protejează și revitalizează părul și pielea animalului dvs. de companie. Acest produs de îngrijire a pielii redă strălucirea blănii, ajută creșterea părului, revigorează blana și părul fragil. Îl face mai ușor de descurcat. Textura sa non-grasă și parfumul plăcut fac posibilă utilizarea acestuia ca spray de finisare. Agitați înainte de utilizare și pulverizați 20 cm uniform, lăsați timp de 2 minute. Un pieptene sau o perie va scoate în evidență toată frumusețea părului.

Diamex Cool Cleaner

60,00 leibuc
Diamex Cool Cleaner spray este un produs de întreținere pentru capete de tăiere. Utilizarea acestuia crește longevitatea capetelor de tăiere și a mașinilor de tuns.