PetPro.ro site apartinand S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. cu sediul, adresa de corespondenta si returnari in strada Linia de Centura nr. 88 sat Afumati, comuna Afumati, judet-ul Ilfov, inscris in Registrul Comertului cu numarul J23/5662/2022 si avand CUI 46688553


Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document. Avand in vedere acestea si pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului www.petpro.ro, se recomanda citirea completa a documentului.

S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza, precum si orice modificari asupra site-ului, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Cea mai recenta versiune a acestui document va fi publicata in cadrul acestei pagini in cazul in care va suferi modificari.

Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa office@petpro.ro sau la tel +40750424212.


1. ELEMENTE DEFINITORII
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri de catre S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L., prin intermediul magazinului virtual www.petpro.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

 • Utilizator: orice persoana care viziteaza si/sau interactioneaza cu site-ul www.petpro.ro
 • Cumparator: persoana, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda si care a acceptat termenii si conditiile prezentului contract la distanta
 • Vanzator: societatea comerciala S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L., avand sediul social in strada Linia de Centura nr. 88 sat Afumati, comuna Afumati, judet-ul Ilfov., inscris in Registrul Comertului cu numarul J23/5662/2022 si avand CUI 46688553
 • Bunuri: orice produs, inclusiv documentele in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului
 • Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora
 • Comanda confirmata: comanda efectuata online prin intermediul magazinului virtual www.petpro.ro de catre un cumparator ale carui date de identificare si detalii cu privire la comanda sa au fost validate telefonic sau prin email special de confirmare stoc, ca urmare a contactului dintre acesta si operatorul serviciului suport clienti disponibil la office@petpro.ro
 • Contract: o Comanda confirmata de catre Vanzator
 • Drepturi de proprietate intelectuala: toate drepturile imateriale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus
 • Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor asa cum sunt precizate in Comanda.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul anterior mentionat, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

 • Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
 • Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
 • Termeni si conditii
 • Informatii de confidentialitate si utilizarea acestora

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.
Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia, pentru produsele care necesita certificat de garantie.

3. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI
Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta a structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat.

Comunicarea cu magazinul – se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

4. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA
Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. De asemenea, numele site-ului precum si insemnele grafice sunt marci inregistrate in proprietatea S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. si nu pot fi preluate, copiate sau folosite, fara acordul scris al proprietarului.

5. PROTECTIA DATELOR PERSONALE
In concordanta cu cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea emiterii facturilor si altor documente legale impuse prin lege (garantii, certificate de conformitate etc.), rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu serviciile oferite de magazinul animalulfericit.ro si trimiterea de mesaje informative/campanii publicitare si de marketing direct. Refuzul furnizarii acestor date poate insemna imposibilitatea asigurarii serviciilor oferite de S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. prin intermediul magazinului petpro.ro. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin facturarea produselor comandate. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la Departamentul Reclamatii, la adresa de e-mail office@petpro.ro. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Informatiile utilizatorilor site-ului www.nicoarapetshop.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. sau cu partenerii acestuia. Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la adresele cuprinse in prezentul site.

6. TERMENE PENALITATI
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. In cazul in care Vanzatorul primeste informatii eronate legate de facturarea sau livrarea produselor, se va stabili un nou termen de onorare a comenzii, acesta incadrandu-se in termen de 28 zile lucratoare.

7. RISCURI SI RESPONSABILITATI
S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia societatii de catre producatorii si reprezentantii fiecarei marci. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori. S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori.
Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. de la clientul respectiv pentru comanda respectiva.

8. LIVRAREA BUNURILOR ACHIZITIONATE
Vanzatorul va livra bunurile prin intermediul companiilor de curierat agreate de acesta.
Livrarea bunurilor se face doar pe teritoriul Romaniei.
Cumparatorul va intra in proprietatea bunurilor dupa semnarea documentului de transport si efectuarea platii (daca aceasta nu a fost in prealabil efectuata prin card sau virament bancar) catre curier.
Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.
Riscul pieirii bunului se transfera la cumparator in momentul predarii efective a bunului.
La prezentarea de catre firma de curierat a coletului, va rugam sa semnati de primire si sa achitati contravaloarea acestuia. Ulterior, puteti desigila coletul si verifica produsul.
Consumatorul (persoana fizica) are dreptul de retur a produselor in termen de 14 zile de la achizitionarea acestora, conform conditii generale de retur disponibile pe site-ul nostru.

9. FRAUDA
Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.petpro.ro ori de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.petpro.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.petpro.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

10. LITIGII
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

11. DISPONIBILITATEA SI PRETUL PRODUSELOR
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.petpro.ro, sunt disponibile in limita stocului.
Ofertele si preturile sunt valabile in limita stocului disponibil, acestea urmand a fi actualizate periodic. Preturile produselor prezentate pe www.petpro.ro, pot fi modificate fara o comunicare prealabila.
Societatea S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. poate solicita clientilor diferite sume cu titlu de avans in cazul produselor ce nu se afla in stocul companiei. In situatia in care clientul refuza achizitia produsului la livrarea acestuia va pierde suma achitata.

12. RETURNAREA PRODUSELOR
Clientul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
a) Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra. Clientul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L.
b) Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Clientul va refuza receptia. Daca marfa a fost deja receptionata in momentul sesizarii produsului sau produselor neconforme, cumparatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L.
c) Renuntarea la cumparare. Clientul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

 • Produsele primite de tine nu au fost desfacute sau desigilate.
 • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.

Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. In cazul solicitarii unui alt produs se va achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. In situatia in care clientul opteaza pentru un produs mai ieftin,diferenta de pret nu se va returna. S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. va trimite produsul solicitat la schimb numai dupa ce Clientul a returnat produsul cumparat initial. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 14 de zile de la retur. Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
Starea produselor achizitionate trebuie sa fie la fel ca la achizitionarea / primirea lor.
In cazul tuturor materialelor perisabile / consumabile, si care contin materii prime de origine animala gen: hrana uscata (deshidratata), hrana semiumeda, hrana umeda (conserve, plicuri), recompense(biscuiti, batoane) etc se va proceda conform prevederilor legii in vigoare, dupa cum urmeaza: “Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid”, cu alte cuvinte produsele din categoriile : hrana uscata (deshidratata), hrana semiumeda, hrana umeda (conserve, plicuri), recompense.
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, S.C. JIMMY JUPITER WHITE S.R.L. are dreptul de solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, de a reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia.
Aceste dispozitii se aplica conf. OUG 34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
In cazul returnarii/inlocuirii a produselor ca urmare a renuntarii la cumparare, costurile de returnare/inlocuire sunt suportate de catre client. Renuntarea la cumparare in mod repetat va putea fi considerata un abuz.

Comenzile returnate catre vanzator care nu mai sunt conforme (desigilate sau ambalaj deteriorat) nu vor fi acceptate pentru retur iar clientul va suporta costurile de transport in totalitate pentru returnarea produselor.

Pentru comenzile platite de catre cumparator care au fost refuzate pentru primire sau pentru care firma de curierat nu a reusit livrarea din vina clientului (clientul nu a putut fi contactat sau clientul a amanat livrarea mai mult de doua ori), vanzatorul va retine costul de transport din valoarea comenzii si va rambursa clientului restul de bani.

In cazul in care pentru produs este emis un certificat de garantie si se constata neconformitatea in perioada de garantie, se va dispune masura reparatorie cu respectarea OG 21/1992, Legii 449/2003 si a altor dispozitii legale in vigoare.
NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificate de garantie etc.).
In momentul efectuarii unei comenzi on line, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

13. MODALITATI DE COMANDA SI PLATA
Produsele pot fi comandate prin urmatoarele metode:

 1. Online – prin folosirea cosului de cumparaturi
 2. Telefonic – apeland departamentul vanzari la numarul +40750424212 intre orele 09.00 – 17.00 (L-V).
 3. E-mail – la office@petpro.ro

Plata produselor comandate de pe magazinul virtual www.petpro.ro, se poate efectua astfel:

 1. Plata ramburs (numerar) – primiti produsul prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei de curierat.
 2. Plata cu cardul – primiti produsul prin achitarea acestuia cu cardul catre reprezentantul firmei de curierat sau la box-ul selectat.
 3. Plata online cu card bancar, indiferent de modalitatea de livrare aleasa.
 4. Plata prin transfer bancar, produsele se expediaza sau se pot ridica de la sediul nostru dupa ce plata este confirmata

15. GARANTII
Toate produsele comercializate de catre site-ul petpro.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor.
Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de petpro.ro, certificatele de garantie sunt emise fie de producator fie de catre furnizor. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat.
Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei. Lipsa certificatului de garantie al produsului trebuie semnalata in maxim 48 ore de la receptia marfii pe adresa office@petpro.ro . Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

16. TRANSFERUL PROPRIETATII
Proprietatea asupra Bunurilor si Serviciilor va fi transferate la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).
In cazul livrarii prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnare de livrare, ci doar ulterior semnarii de livrare si achitarii eventualei contravalori a acestora.

17. RASPUNDERE
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.
Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Toate imaginile, textele, preţurile şi alte informaţii prezentate pe aceast site reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Vanzatorul nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele erori. Este rezervat dreptul de a efectua modificări privind imaginile, textele si preturile. Pot exista abateri faţă de imaginile si textele prezentate. Toate preţurile afişate sunt cu titlu informativ şi supuse modificărilor. Preţurile de vânzare indicate sunt, în general, preţuri recomandate, inclusiv TVA.

Vanzatorul a depus toate diligenţele pentru a se asigura că informaţiile furnizate pe acest website sunt corecte şi complete la momentul publicării. Cu toate acestea, pot să apară erori neintenţionate sau accidentale, pentru existenţa cărora ne cerem scuze. Vanzatorul nu poate fi responsabil în privinţa erorilor sau omisiunilor de pe acest website.

Vanzatorul nu susţine sau garantează că funcţiile sau serviciile de pe acest website vor fi neîntrerupte sau lipsite de erori, că defectele vor fi corectate, sau că acest website şi/sau serverul care îl găzduieşte nu sunt virusate şi nu au alte elemente dăunătoare. În limitele legii, Vanzatorul nu poate fi făcut responsabil pentru niciun fel de daună rezultată din funcţionarea sau disfuncţiile acestui website, sau din orice alte servicii sau componente tehnice conexe.

18. FORTA MAJORA
Forta majora, (eveniment imprevizibil, incontrolabil si inevitabil ce afecteaza derularea contractului), exonereaza de raspundere partea care o invoca.

19. LITIGII. LEGEA APLICABILA
Relatiile contractuale dintre parti sunt guvernate de legea romana. Orice litigiu care nu poate fi rezolvat pe cale amiabila va fi trimis spre solutionare instantelor competente.