Catalog

Catalogul de produse Top Dog

topdog catalog

Catalogul de produse Top Dog

Planeta noastră minunată ne-a lăsat moștenire comori care ne pot vindeca, ne pot calma durerea, ne pot îngriji și ne pot spori frumusețea.
 
Aceasta este puterea și energia care conduc toate produsele Top Dog. Scopul nostru este să folosim natura pentru a crea produse pentru animalele de companie sănătoase și fericite.
 
Top Dog creează formule care optimizează și sporesc puterea ingredientelor naturale, rezultate vizate care răspund nevoilor blănii și pielii animalului dvs. de companie, păstrându-vă animalul de companie sănătos și fericit.
 
Toate produsele Top Dog combină o varietate de ingrediente active naturale și uleiuri esențiale pentru a oferi caracteristici unice și rezultate uimitoare, satisfacând în același timp nevoile specifice ale fiecărui animal de companie.
 
Produsele noastre conțin Aloe Vera, care hidratează în profunzime pielea, precum și ulei de măsline extrem de benefic, care are proprietăți antioxidante și hrănitoare, și extracte bogate de plante care conțin ingrediente active foarte concentrate, care au proprietăți antibacteriene, calmante, hidratante și antiseptice.
 
Produsele Top Dog pentru îngrijirea animalelor de companie sunt pline de multe mai multe ingrediente active naturale în formulele lor.
 
Alăturați-vă nouă și aflați despre puterea lor!