Dacă ai cumpărat un produs de pe petpro.ro și nu ți-a îndeplinit așteptările, nu ți-a plăcut sau nu ți se potrivește, dă-ne un email la office@petpro.ro în care să treceți numele produsului asa cum este el trecut pe site-ul www.petpro.ro și să specificați că doriți să îl returnați. Ai dreptul legal să te răzgândești în 14 zile din momentul in care ai ajuns in posesia produsului, conform OUG nr. 34/2014 fără invocarea niciunui motiv și fără alte costuri decât cele de transport.

Poti returna/schimba orice produs daca acesta indeplineste urmatoarele conditii:

  • Produsele primite de tine nu au fost desfacute, desigilate sau utilizate.
  • Produsele returnate sunt exact in aceeasi stare ca in momentul livrarii, iar documentele si ambalajele produselor sunt intacte.

In cazul tuturor produselor, folosirea lor, fie si numai o singura data, anuleaza dreptul tau de a le returna.

Înainte de a accesa formularul de retur, îți recomandăm să verifici eligibilitatea returnării produsului pe care l-ai achiziționat, citind informațiile de mai jos.

Condiții generale pentru retur

Indiferent de categoria din care face parte produsul pe care l-ai achiziționat și vrei să îl returnezi, există o serie de reguli de funcționalitate, de siguranță sau de igienă care trebuie urmate pentru ca returul să fie aprobat și să se desfășoare în condiții optime:

  • Dacă produsul pe care îl returnezi avea etichete acestea trebuie să fie intacte, netăiate.
  • Dacă produsul pe care îl returnezi a fost livrat împreună cu un certificat de garanție emis de producător sau de distribuitor, asigură-te că returul se va face împreună cu acest document precum și alte documente cu care fost livrat inițial.
  • Dacă produsul pe care îl returnezi a fost livrat împreună cu accesorii sau cadouri, și acestea trebuie returnate integral, în starea inițială. Nu se vor accepta pentru retur produsele cărora le lipsesc accesoriile din pachetul original.
  • Nu se acceptă la retur produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, produse care prezintă urmă de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice sau electrice.
  • Dacă în coletul de retur se află produse diferite față de cele din formularul completat online, preluarea va fi refuzată.

Produse cu politică specială de retur

Există categorii de produse pentru care aducerea la un nivel minim de calitate pentru a fi pus la vânzare ca resigilat nu este posibilă. Astfel, condițiile de retur pot varia în funcție de starea produsului.

Pot fi returnate doar dacă sunt sigilate:

  • Produse de îngrijire (cosmetice)
  • Consumabile sanitare (solutii pentru igienizare, etc.)
  • Produsele care au fost desigilate și testate de către client, trebuie returnate curățate și igienizate, pentru ca returul să fie acceptat (ex.: perii, foarfeci, etc.).