Blog - pet friendly, Evenimente

Diamex Master Groomer, 20 Aprilie 2024, Liege, Belgia

Diamex Master Groomer
Ți-a plăcut atât de mult prima ediție a Diamex Master Groomer încât nu am rezistat unei a doua ediții!
Și ca să vă puteți pregăti pentru asta, vă dezvăluim deja datele editiei urmatoare!
Diamex Master Groomer 2024 va avea loc pe 20 și 21 aprilie 2024! 😍

Deci, cine va participa? 🏆

MEMBRII JURIULUI

În 1985, Umberto Lehmann a început să organizeze cursuri de formare și specializare în cadrul școlii sale de toaletare, care are acum peste 500 de studenți. Multipremiat, a câștigat mai multe medalii de aur și argint în categorii precum Poodles, Stripping, Spaniel etc. în întreaga lume.

A fost un membru valoros al echipei italiene de grooming cu care a câștigat locul 3 la Campionatul Mondial InterGroom USA World Team Championship din 1996, precum și locul 2 în 2001 în Canada.

Între 1898 și 2018, Umberto a oficiat ca judecător la peste 300 de competiții internaționale și a susținut peste 350 de demonstrații în cadrul unor seminarii în America, în Europa și în Asia.

De asemenea, a primit premiul “Cardinal Crystal Award Grooming Achievement” în 1987, în calitate de “Groomer internațional al anului”. Umberto a fost judecător la Campionatele Mondiale de Grooming pe echipe din Anglia în 1999, Spania în 2003 și Belgia în 2011.

Este președinte al Asociației Europene de Toaletare (EGA), președinte al Associazione Toelettatori Italiani (ATI), organizator al competiției internaționale de toaletare “MilanGroom” și organizator al Turneului European al Campionilor Oster.

Victor Rosado este o parte valoroasă a industriei, fiind unul dintre cei mai buni îngrijitori, lectori activi, formatori și prezentatori pe care îi avem în lume.

El a îndeplinit numeroase misiuni de judecător pe majoritatea continentelor timp de peste 10 ani, atât în expoziții canine de campionat, cât și în competiții de toaletare, cu un palmares de judecător la expoziții importante care demonstrează o combinație de experiență și pregătire consecventă.

În calitate de îngrijitor competitiv, Victor a câștigat mai multe premii “Best In Show” și “Best All Around”, cu peste 100 de premii combinate în turnee sportive, de strip, de rase cu foarfecă și de pudeli. A fost campion mondial de toaletare Gold Team în Belgia 2017 și membru al GroomTeam Travel în 2017 și 2020. A fost clasat pe locul 1 în toaletarea din SUA în 2017 și a fost clasat în top 3 consecutiv timp de 5 ani.

Victor este judecător acreditat FCI Conformation All Breeds International și judecător de expoziții canine acreditat de European Grooming Association EGA. Este dublu maestru groomer și afiliat la IPG International Professional Groomers în America Latină, proprietar al firmei angro Davis Puerto Rico și al seriei educaționale EDUGROOM.

Este membru al American Spaniel Club, crescător, expozant și specialist în Cocker Spaniel American de peste 25 de ani, sub numele de canisa înregistrată Showstar. A crescut campioni, mari campioni și campioni internaționali, inclusiv câțiva câștigători ai premiului Best In Show în mai multe țări și câini de top în mai multe țări AKC și FCI.

La vârsta de 16 ani, Colin Taylor și-a început cariera în domeniul îngrijirii la London Academy of Grooming. La doar trei luni de la începerea pregătirii, a fost înscris la primul său concurs de toaletare de către instructorul său, Jill East. El a concurat cu un Cairn Terrier la categoria Handstripping. Spre uimirea sa, a câștigat clasa cu brio. Așa a început Colin seria lungă de victorii și investiții de succes în întreaga lume.

După absolvire, lui Colin i s-a oferit un contract de doi ani la Doggie House din Hong Kong. A lucrat pentru și alături de Mary Ng, alături de care a reușit să își perfecționeze abilitățile de foarfecă. La 19 ani, Colin s-a întors în Marea Britanie și a început să predea la academia unde se antrenase.

În 1989, a participat la Campionatul Mondial de Grooming de la Windsor. După ce a uimit mulțimea cu talentul său, a întâlnit unii dintre cei mai buni îngrijitori din Statele Unite, printre care Dina Perry, o îngrijitoare și femeie de afaceri renumită, proprietară a Wag n Tails Mobile Grooming și a Michigan School of Canine Cosmetology. Aceasta i-a oferit o oportunitate profesională, pe care a profitat fără ezitare. S-a mutat în Statele Unite, unde a rămas timp de 18 ani, lucrând în câteva dintre cele mai bune saloane și școli de toaletare din țară.

După optsprezece ani petrecuți în SUA, Colin s-a întors în cele din urmă în Marea Britanie pentru a fi mai aproape de familia sa. El lucrează cu tineri îngrijitori, scopul său fiind acela de a-i inspira pe profesioniștii din domeniul îngrijirii animalelor, astfel încât și ei să poată atinge obiective la fel de impresionante ca ale sale.

În prezent, Colin călătorește prin lume, susținând seminarii și conferințe. El a reușit să își creeze o reputație de vedetă internațională în materie de îngrijire. Îi place să își împărtășească cunoștințele și experiența și nu păstrează secretele succesului său pentru sine, deoarece pentru el, împărtășirea este cheia.

Sue Zecco se ocupă de îngrijire de peste 45 de ani și este certificată ca maestru de îngrijire de către National Dog Groomers Association of America (NDGAA) și International Professional Groomers (IPG). De asemenea, este certificată la nivel național în cadrul programului de certificare NDGAA/AKC.

În 1997, Sue și-a înființat propria afacere, The Pampered Pet, în Paxton, Massachusetts. A început să concureze la expoziții de toaletare în 1985 și a câștigat medalii de aur, argint și bronz la Intergroom, precum și numeroase premii Best in Show, Best All Around Groomer, Best Scissored Dog și Best Groomed Poodle. Două dintre cele mai mari realizări ale sale au fost câștigarea titlului de îngrijitor internațional al anului la Intergroom, în 1998, și a titlului de Mare Campion al Turneului Oster Invitational în 1999.

Sue este foarte mândră de faptul că a primit numeroase premii Cardinal Crystal Achievement pentru “Groomerul anului”, “Judecătorul anului” și “Congenialitate”. În 2011, Barkleigh Publications a creat Barkleigh Honor Awards, o ceremonie de recunoaștere a realizărilor deosebite din industria de îngrijire. Sue și partenerul ei de afaceri, Jay Scruggs, au câștigat premiul pentru cea mai bună serie de DVD-uri a anului, precum și numeroase alte premii, printre care Congeniality, Judge of the Year, Speaker of the Year și DVD of the Year. Sue a câștigat, de asemenea, premiul Artero Lifetime Achievement Award.

Sue este membră a GroomTeam USA din 1997. Ea a doborât toate recordurile în 1999, câștigând mai multe puncte decât oricine altcineva în ultimii ani (113). Ea a participat la Campionatul Mondial pe echipe din 1999 din Anglia, câștigând o medalie de argint pentru echipă. De asemenea, a concurat la Campionatele Mondiale pe echipe din 2001 de la Calgary, Canada, ajutând SUA să câștige o medalie de aur, iar în 2003 a ajutat GroomTeam USA să călătorească la Barcelona, Spania, pentru Campionatele Mondiale pe echipe, în calitate de coordonator al GroomTeam. Sue este, de asemenea, membră a echipei de elită a corporației Wahl Clipper, judecător conferențiar și demonstrator la nivel național și internațional.

📅 Saturday 20 April 2024 – Morning
– HANDSTRIPPING | OPEN – CHAMPION
– BEGINNER
– ASIAN STYLE
📅 Saturday 20 April 2024 – Afternoon
– PURE BREED | OPEN – CHAMPION
– DOODLE & MIX
– INTERMEDIATE
📅 Sunday 21 April 2024 – Morning
– SPANIEL & SETTER | OPEN – CHAMPION
– STANDARD POODLE | OPEN – CHAMPION
– TOY & MEDIUM POODLE | OPEN – CHAMPION

Contact: +32 4 343 01 56
DiamexMasterGroomer