Blog, Evenimente

Top Dog la Pet World Arabia 2024

Top Dog la Pet World Arabia 2024

Top Dog a participat cu entuziasm la expoziția internațională Pet World Arabia 2024, singurul târg internațional B2B dedicat animalelor de companie din zona MENA (Orientul Mijlociu și Africa), care a avut loc în Dubai pentru al doilea an consecutiv, pe 22 și 23 aprilie.

Oportunități unice la Pet World Arabia

Pet World Arabia oferă o ocazie unică și o rampă de lansare pentru profesioniștii din industrie să își dezvolte prezența pe piața MENA și să exploreze oportunități de afaceri în întreaga regiune.
Suntem încântați să anunțăm că am avut propriul nostru stand de prezentare, deoarece produsele noastre sunt acum disponibile în Emiratele Arabe Unite începând cu luna ianuarie 2024.

Conectarea cu profesioniștii din industrie
În cadrul evenimentului, am interacționat cu profesioniști și îngrijitori de animale din toate țările Golfului și am observat direct cerințele acestei industrii în plină dezvoltare și schimbare rapidă în sectorul animalelor de companie.

Cu noi colaborări semnificative și cunoștințe sporite, ne-am întors cu „valize” pline de idei noi și energie pentru a cerceta și a produce produse inovatoare care să răspundă și mai bine nevoilor animalelor de companie. Aceste nevoi sunt determinate de diversitatea geografică și climatică a zonei, precum și de variațiile în viața zilnică a animalelor de companie, dar și de mixul cultural al proprietarilor de animale din regiunea extinsă.

O nouă etapă în extinderea noastră internațională
Cu aceeași devoțiune și entuziasm pe care le avem pentru oferirea produselor noastre partenerilor dragi din Grecia, și urmând extinderea produselor noastre în Europa și Rusia, suntem mândri de noul pas al companiei noastre în străinătate și în regiunea Orientului Mijlociu.

Beneficiile produselor cosmetice profesionale pentru câini
Produsele cosmetice profesionale pentru câini Top Dog sunt concepute pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și eficiență. Folosim ingrediente naturale și formule testate dermatologic, care sunt adaptate pentru a răspunde nevoilor specifice ale câinilor, inclusiv condițiile climatice variate și stilurile de viață diferite din regiunea MENA. Fiecare produs este realizat cu atenție la detalii, asigurând nu doar o curățenie impecabilă, dar și o îngrijire optimă a pielii și blănii câinilor.

Dezvoltarea continuă a produselor noastre
Experiențele și feedback-ul obținut în cadrul Pet World Arabia ne motivează să continuăm să inovăm și să dezvoltăm produse care să răspundă cerințelor tot mai diverse ale clienților noștri internaționali. Ne angajăm să oferim soluții de îngrijire de top care să sprijine sănătatea și bunăstarea câinilor, contribuind astfel la fericirea și confortul acestora.

În concluzie, participarea noastră la Pet World Arabia 2024 nu doar că ne-a oferit oportunitatea de a ne extinde orizonturile de afaceri, dar ne-a și inspirat să continuăm să ne dedicăm inovației și excelenței în produsele noastre cosmetice profesionale pentru câini. Suntem entuziasmați de viitorul și de posibilitățile care se deschid în fața noastră în această regiune dinamică.